2022

BonteHond

RED DE WERELD

Credits

concept & regie: Judith Faas
tekst: Sanne Schuhmacher
spel: Anna Keuning, Dionisio Matias, Floyd Koster, Katelijne Beukema, Milan Boele van Henksbroek, Sabrina NaberMacnack, Frankly Joe Maulany, Britt van Tooren, Tim Schouten (in wisselende samenstelling)
muziek & compositie: Reinier van Harten
decor & kostuums: Daphne Karstens
dramaturgie: Victor Mentink
regie-assistentie: Millie LijbersLichten uit als je de deur uitgaat, dikke trui aan in plaats van de verwarming laten loeien, zonnepanelen op het dak en geen plasticflesjes meer kopen. Of wat dacht je van elektrisch rijden, plantaardig eten en gebruikte kleding in de textielbak gooien. Een betere wereld begint bij jezelf. Toch?

Alles gaat fout! Iedereen doet maar waar hij zin in heeft, het loopt volledig uit de hand. Straks houden we geen boom meer over. En dan? Er moet iets gebeuren. Maar we moeten al zoveel.

Daarom is er nu Red de Wereld! Een show vol boze bloemen en bedroefde bijtjes om het goede voorbeeld te geven. Want met showdansen en ingeleefde ballads gaan we de wereld redden.

Een voorstelling over of het ook anders kan. Over de impact van liedjes over moeilijke dingen en dansjes over iets waar je toch niks van snapt. Vol bangmakerij en goede bedoelingen en glitterig amusement.

meer informatie:
www.bontehond.net/voorstellingen/red-de-wereld